Sjoveste binær scams:

Bonuspushers perfekte Top 3 liste

Din demente farfar eller retarderede kammerat fra teknisk skole kender det: En lang aften på det store internet, hvor der pludselig dukker et fristende tilbud op om at tjene hundredetusindevis af kroner på en splinterny kryptovaluta, eller noget der kaldes binære optioner. Simpelthen svært at sige nej til!

Der findes utallige krejlere i cyberspace der prøver at narre penge op af lommen på dig – nogle gange gør de det på lidt mere grineren måder end andre.

Bonuspusher præsenterer her de 3 sjoveste binær scams!

3. Bitcoincode

Bitcoin er det nye, og der er mange penge i de små digitale sataner, hvis bare man kan ramme internettet på det rigtige tidspunkt.

Problemet er bare, at det er hamrende besværligt at skulle ud og købe og sælge bitcoins, og at man både skal ind på den ene og den anden hjemmeside og alt muligt…

Heldigvis er der nogle gentlemen der har sat sig for at gøre arbejdet med at købe og sælge bitcoins med profit for dig, så du bare kan lægge dig tilbage på divaneseren og bestille din næste ferie til Bali. Tak, Bitcoincode!

Via et hamrende smart system kan medlemmer af bitcoincode-klubben fyre den af med sejlture og bourgogne på månedlig basis, imens de kun behøver åbne den bærbare et par minutter om dagen for at tjekke om pengemaskinen kører. Du kan også få lov at være med, hvis du laver et indskud. Om 24 timer kunne du være 13.000 dollars rigere. Tænk over det!

sjoveste binær scams

2. HawkCode

Hvis man spørger et rum fuld af mennesker om hvem der er den klogeste mand i verden, vil mange nok pege på Stephen Hawking.

Den prisbelønnede teoretiske fysiker har lavet den ene banebrydende opdagelse efter den anden, og formidlet universets mysterier til millioner af mennesker verdenen over – alt sammen via en elektrisk kørestol og en kunstig stemme-computer, som følge af den sjældne og modbydelige sygdom Amyotrofisk lateral sklerose.

Nu, da Professor Hawking har løst de fleste af universets gåder, har han så kastet sig over at forbedre levestandarden for helt almindelige idioter som dig og mig. Med sin geniale hjerne har han nemlig udviklet en skudsikker matematisk algoritme til at forudsige aktie kurser, så skynd dig ind og smid boligopsparingen på binær børsen, før vrede corporate CEO’s og magtliderlige politikere lukker ned for festen.

Og nej, Professor Hawking har selvfølgelig intet at gøre med dette her fuldstændigt vanvittige (om end dygtigt eksekverede) scam. Men hvad man ikke ved, har man ikke ondt af, så HawkCode lever videre i cyberspace, og bliver ved med at narre folk ved at spille på Hawking’s troværdighed.

sjoveste binær scams

1. Den Danske Metode

Og så det – efter vores mening – absolut sjoveste binær scam: Den Danske Metode!

Hvis man skal vælge en 100% sikker metode til at få økonomisk afkast på online investeringer, hvorfor så ikke vælge en dansk?!

Det ræsonnement er de helt med på i Den Danske Metode. Her deler en slikket type ved navn Søren Jensen et djævelsk godt tip med dig: Uden at gå have gået på universitetet, ja, faktisk uden  at kunne lægge to og to sammen, har han nemlig formået at skrabe millioner til sig på binære optioner. Og du, din heldige fyr, du kan gøre det samme!

sjoveste binær scams

Det eneste du skal gøre for at blive ligeså rig og smuk som Søren Jensen er at læne dig tilbage at se en ca. 15 minutter lang infomercial, der nok hører til et af de smukkeste og mest fucked up stykker marketing nogensinde produceret.

Her får du blandt andet fornøjelsen af en vel-medicineret mand med hareskår der tilbyder dig 10.000 kroner af egen lomme hvis du ikke selv tjener hundredetusindevis af dollars på systemet, og en ung mand med Oscar-potentiale der stadigvæk er i chok over hans enorme indtjening på “den danske”. God fornøjelse!

Hvis du for øvrigt synes at det er lidt for kedeligt med en dansk metode, og er på udkig efter en lidt mere eksotisk en af slagsen, så frygt ej: Der er nemlig også en spansk metode, en finsk metode, en new zealandsk metode, osv, osv osv. Mulighederne er uendelige.

Det hårdeste slag er det du ikke ser komme!

Internettet er et stort og farligt sted, men du godeste hvor er det også morsomt. Men selvom det er let at grine over disse her helt brækkede scams, så pas nu godt på: Det er langt fra alle svindelnumre der ringer ligeså mange alarmklokker som ovenstående burde gøre for dig.

Husk, at intet er gratis, og at alle investeringer bærer risiko, ligesom casino på nettet.

Vi håber, at du morede dig ligeså meget over vores liste med de sjoveste binær scams som vi gør!