Bekræftet: Verden går under i år 2996

Verdens undergang: Hvor længe vil menneskeheden overleve? I disse dage med global opvarmning, militær oprustning, og #metoo kampagnen, er der nok mange der grubler over, hvor længe civilisationen egentligt vil vare ved.

Videnskabsmænd har længe ønsket sig at kunne lave præcise modeller for netop ting som verdens undergang, men uden held. Der var dog allerede i år 2001 en professor der fandt svaret på hvornår jorden går under, helt uden involvering fra den øvrige forskningsverden.

verdens undergang

Professorens navn er Dr Dre, og i den videnskabelige afhandling kendt som The Chronic 2001, nærmere bestemt på nummeret ”Forgot About Dre” rapper han tidspunktet for verdens undergang ud til hele planeten:

”I ain’t havin’ that, this is the millennium of Aftermath
It ain’t gonna be nothin’ after that
So give me one more platinum plaque and fuck rap, you can have it back”

Således giver Doktoren i tre skarpe linjer et fyldestgørende svar på hvornår verden går under, nemlig 1000 år efter stiftelsen af Aftermath – hverken mere eller mindre.

Aftermath Æraen slutter i 2996

Aftermath er som bekendt navnet på Dr Dre’s eget videnskabelige laboratorium og pladeselskab, hvor han siden 1996 har skabt revolutionerende produktioner såsom Eminem’s ”The Slim Shady LP”, 50 cent’s ”Get Rich or Die Tryin’”, og meget andet godt.

Som det fremgår af DR Dre’s kirugisk præcise rap, er vi nu i Aftermath årtusindet, der jo som bekendt har varet siden 1996. Dermed ved vi også, at verden vil være gået under i år 2996.

Efter Aftermath Æraen, vil der nemlig ingenting være.

Ingenting før, ingenting efter

På”Forgot About Dre” flankeres doktoren af hans tro assistent Eminem, der hjælper doktoren med at rappe hans frustrationer over folks bagtaleri og hykleri ud, og er mand for nummerets ikoniske hook:

“Nowadays everybody wanna talk like they got something to say
But nothing comes out when they move their lips
Just a bunch of gibberish
And motherfuckers act like they forgot about Dre.”

Undervejs i tracket når de to medicinmænd at udslynge diverse voldelige trusler, samt at cementere at før Dre og NWA var der ingenting, men giver altså også en særdeles tydelig profeti om levetiden for planeten. Det er utroligt hvad man kan nå på lidt over 3 minutter!

verdens undergang

Konklusion

Vi har ifølge Dr Dre rundt regnet 1000 år tilbage på planeten, hvilket jo er pænt meget, så slå koldt vand i blodet, send noget skunk op i atmosfæren, og fyr et par 1000 kronesedler på rouletten inde hos et dansk online casino. Livet skal jo nydes mens man har det!

Én ting er sikkert: Om 1000 år vil The Chronic 2001 stadig være et fedt album!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *